Service - Sneltransport en Koeriersdienst RoVeTra - Drenthe

Service

U zoekt een betrouwbare partij waardoor u zeker weet dat uw lading netjes en veilig vervoerd wordt. Met onze > 30 jaar ervaring kunnen wij dat garanderen. Wij onderscheiden ons door een uitstekende service te bieden op de volgende punten:

  • Wij zijn in het bezit van diverse certificaten en vergunningen
  • Uw lading wordt veilig vastgezet
  • De laadruimte kan worden verwarmd
  • Onze auto's staan met uw lading nooit onbeheerd
  • Uw lading is verzekerd
  • Indien gewenst ontvangt u bericht van lossen / laden

Bij ons heeft u zekerheid. Geen loze beloften.

 

24/7 Bereikbaar

Wij bieden sneltransport voor diverse branches. Als uw product snel en veilig vervoerd moet worden bent u bij ons aan het juiste adres. 24 uur per dag en zeven dagen in de week staan wij voor u klaar. De lading en de auto staan nooit onbeheerd. Wij beschikken over diverse certificaten (RIE, ADR, VCA, NIWO). Daarnaast is uw lading altijd verzekerd. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Wat kunnen wij?

Wij kunnen laden met onze bussen tot 1500 kg. De maximale maten zijn L 3.10 meter, B 1.40 meter en H. 1.80 meter. De aanhanger kan laden tot L.3.30 meter en B 1.80 meter. De aanhanger kan tot 2000 kg laden. Op de aanhanger kan een huif geplaatst worden met een insteekhoogte van 1.30 meter.

Over RoVeTra Sneltransport

Wij zijn specialist in Hotshot transport voor de On- en Offshore industrie. Ook verzorgen wij sneltransport voor de industriële sector, scheepvaart en vervoeren wij samples. Ook het vervoeren van aanhanger, caravan of boot is mogelijk. 

RoVeTra Sneltransport

Berkenstraat 25
7844 LJ Veenoord 

T. +31 6-53861262 /
T. +31 6-51196505
E: rovetra@hotmail.com

24/7 bereikbaar

> Privacy verklaring

Search