Sneltransport industrie - Sneltransport en Koeriersdienst RoVeTra - Drenthe

Sneltransport Industrie

Ook voor de industrie doen wij speciale sneltransporten waarmee uw producten snel en veilig op de juiste locatie aankomen.

Initiatief en “hands on” zijn hier vanzelfsprekende begrippen. Wij streven naar korte lijnen, no-nonsense cultuur met een aanpak mentaliteit. Zelfstandigheid van onze mensen wordt op prijs gesteld maar niet voordat onze mensen intensief door collega specialisten begeleid zijn. Dit zijn een aantal redenen waarin u bij ons medewerkers aantreft met aandacht voor uw opdrachten.

Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op de beste transportservice, ook daar in die zeldzame gevallen waarin wij uw producten niet zelf kunnen vervoeren. Op deze manier bieden wij u altijd gepast vervoer tegen een eerlijke prijs. 

 

24/7 Bereikbaar

Wij bieden sneltransport voor diverse branches. Als uw product snel en veilig vervoerd moet worden bent u bij ons aan het juiste adres. 24 uur per dag en zeven dagen in de week staan wij voor u klaar. De lading en de auto staan nooit onbeheerd. Wij beschikken over diverse certificaten (RIE, ADR, VCA, NIWO). Daarnaast is uw lading altijd verzekerd. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Wat kunnen wij?

Wij kunnen laden met onze bussen tot 1500 kg. De maximale maten zijn L 3.10 meter, B 1.40 meter en H. 1.80 meter. De aanhanger kan laden tot L.3.30 meter en B 1.80 meter. De aanhanger kan tot 2000 kg laden. Op de aanhanger kan een huif geplaatst worden met een insteekhoogte van 1.30 meter.

Over RoVeTra Sneltransport

Wij zijn specialist in Hotshot transport voor de On- en Offshore industrie. Ook verzorgen wij sneltransport voor de industriële sector, scheepvaart en vervoeren wij samples. Ook het vervoeren van aanhanger, caravan of boot is mogelijk. 

RoVeTra Sneltransport

Berkenstraat 25
7844 LJ Veenoord 

T. +31 6-53861262 /
T. +31 6-51196505
E: rovetra@hotmail.com

24/7 bereikbaar

> Privacy verklaring

Search