Hotshot Transport On/Offshore - Sneltransport en Koeriersdienst RoVeTra - Drenthe

Hotshot transport

Omdat uw business nooit stilstaat, heeft u uw goederen of materieel soms supersnel op locatie nodig. Op die momenten gaan wij in de hoogste versnelling met onze Hotshot service.

Het snelste transport

Door heel Europa garanderen we het snelst mogelijke wegtransport, veilig en betrouwbaar. Hoe we dat doen? Met ons eigen efficiënte netwerk, stevig out-of-the-box denken, een hands-on mentaliteit en een professionele operationele set-up.

 

24/7 Bereikbaar

Wij bieden sneltransport voor diverse branches. Als uw product snel en veilig vervoerd moet worden bent u bij ons aan het juiste adres. 24 uur per dag en zeven dagen in de week staan wij voor u klaar. De lading en de auto staan nooit onbeheerd. Wij beschikken over diverse certificaten (RIE, ADR, VCA, NIWO). Daarnaast is uw lading altijd verzekerd. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Wat kunnen wij?

Wij kunnen laden met onze bussen tot 1500 kg. De maximale maten zijn L 3.10 meter, B 1.40 meter en H. 1.80 meter. De aanhanger kan laden tot L.3.30 meter en B 1.80 meter. De aanhanger kan tot 2000 kg laden. Op de aanhanger kan een huif geplaatst worden met een insteekhoogte van 1.30 meter.

Over RoVeTra Sneltransport

Wij zijn specialist in Hotshot transport voor de On- en Offshore industrie. Ook verzorgen wij sneltransport voor de industriële sector, scheepvaart en vervoeren wij samples. Ook het vervoeren van aanhanger, caravan of boot is mogelijk. 

RoVeTra Sneltransport

Berkenstraat 25
7844 LJ Veenoord 

T. +31 6-53861262 /
T. +31 6-51196505
E: rovetra@hotmail.com

24/7 bereikbaar

> Privacy verklaring

Search